maanantai 15. syyskuuta 2014

Söpöistelyä

Hahhaa, sainpas aikaiseksi postata! Anteeksi kun on kestänyt. Sitä on tullut tehtyä kaikkea tee se itseä mutta kun vasta kun on ollut valmis, mieleen on tullut että ääh kuvat... No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan eikös hehe! No mutta. Ajattelin, että tarvitsen jonkinmoisen säilytyspaikan nukkekodin ruuilleni. Tai siis olihan minulla sellainen jo, mutta pakasterasia ei ole niin suloinen kuin voisi olla. Joten...




...ostin Sinooperista teelaatikon hintaan 9,90 euroa. Tuon testin voisi kait tuosta kynsilakanpoistoaineella ( huh , pitkä sana) poistaa mutta ei se häiritse. Ihan söpö oikeastaan.


 ♥ Maalausta ♥


Maalarinteippi on varsin kätevää, huomasin sen nyt viimeistään tässä. Maalasin nimittäin molemmat "puoliskot" eri värillä.


                        Tuossa vihreässä puoliskossa tuo puukuvio tuli ihanasti esille nwn
 

Kuumaliima on ystävämme xD Liimasin paljetteja yläosaan tehdäkseni laatikosta tuplasti söpömmän!


Lisää kuumaliimaa. Kuumaliima on mahtavaa tavaraa, tiesittehän? Ei tuota pitsiä muuten tuohon saisi. Ja kynteni näyttävät kamalalta, anteeksi siitä...


                                       Ta-daa! Valmis. Siitään tuli varsin hienohko :D


Ja näyttää hyvältä hyllyssä! ( Piilomainontaa. Baby Lips Baby Lips hohoo xD )

Olisiko kiinnostusta nukkekodin kalusteiden, ruokien ynnä muiden härpäkkeiden ohjeet? Nukeille tuleetehtyä tosi paljon kaikkea päivittäin, juttua riittäisi!

                                                         Tuunaailemisiin! Viltsu.

6 kommenttia:

  1. Hieno! Mä oon haaveillut kuumaliimapistoolista ties kuinka kauan, mutta en oo saanut aikaiseksi hankkia :D

    -Isosisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ostaa, itse en pystyisi tekemään mitään ilman parasta ystävääni Kuumaliimapistoolia :D ( Öö, siis... on mulla oikeitakin ystäviä, en ole täysin syrjäytynyt askartelemaan. Vielä.) Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Joo olis todella kivaa saaha nukkekoti- tavara - tutoriaalia, kun nukkeja harrastan niin se olisi suorastaan mahtavaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes jes jes kiva että kysyntää olisi! Teen hirmuisan paljon kaikkea nukeilleni, ja tekisin mielelläni tutoja niihin! Kiitos kommentistasi!

      Poista
  3. Hieno, mut oiskohan toi "tea" kannattanu piilottaa tosta? Mutta muuten tosi diisti;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Hmm, omasta mielestäni see sopii siihen hyvin, lisää suloisuutta. Oishan sen voinut poistaakin.

      Poista

Jes jes, kommenttia! Mukavat kommentit piristävät aina päivääni, yksikin. Otan vastaan ruusut ja risutkin, mikäli esität ne rakentavasti ;) Ei siis kiroilua tai haukkumista!