perjantai 3. lokakuuta 2014

Kuinka tehdä vihkosi kannesta mahtavaakin mahtavampi :D

Moikka! Oi, minullahan on jo kaksi lukijaa ja edellisessä postauksessa kokonaiset 3 kommenttia! Tosi hienoa, kiitos. Jos haluatte niin jättäkää tähänkin postaukseen, jookos? Ok, hyvä. Siirrytääs tutoon!


Ensiksi tarvitset kasan naistenlehtiä, muotilehtiä, aikakauslehtiä... lehtiä joista voit leikata irti kuvia jotka haluat vihkosi kanteen. Löysin Me Naiset - lehdistä Baby Lipsien,  vadelmien, Oscar-patsaan, sushin, Instagram-logon ( Postaan siellä piirroksiani nimellä @viltsus_drawings) ja kaiken muun kivan kuvia!



Sommittele ensin kuvat vihon kanteen ja nappaa siitä kuva. Ota kaikki kuvat pois ja liimaa paikalleen.


Lopuksi laita kanteen lakkaa, Mod Podgea, tai oikeastaan myös ihan vaan nestemäinen liimakin käy todella hyvin. Näin kuvat pysyvät kiinni. Btw älä pistä liian paksua kerrosta, muuten kansi kupruilee. Valmis ☺♥

Tämä on helpompi: Peitä kansi askartelupaperilla.
Ja lisää jotain mukavaa, esim. timantteja, pieni lappu jossa lukee mitä vihko pitää sisällään yms.

Nämä kaksi ovat melko helppoja. Kummallakin tavalla voi koristella myös vaikkapa säilytyslaatikon, jonkin pienen rasian tai jotakin muuta! Jos pidit, jätä kommentti tohon alas ja liity lukijaksi! Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jes jes, kommenttia! Mukavat kommentit piristävät aina päivääni, yksikin. Otan vastaan ruusut ja risutkin, mikäli esität ne rakentavasti ;) Ei siis kiroilua tai haukkumista!